Monday, June 22, 2009

Satu Bentuk Perwujudan Tekad..

Alhamdulillah, hari ini tepat nya tanggal 22 Juni 2009 blog ini terlahir ke dunia he he… cerita nya ingin mengikuti tanggal kelahiran kota Jakarte nih…Jadi nanti setiap masyarakat Jakarta merayakan hari Ultah kotanya, maka bersamaan dengan itu saya pun akan mengenang hari kelahiran blog saya ini, he he he lebai deh…;)

Yah terlepas dari apa pun itu, yang jelas saya sangat bersyukur akhirnya “berani” bikin blog juga di sini, setelah terlebih dahulu membulatkan tekat dan semangat bahwa blog ini bukan sekedar bagian dari gaya hidup, tetapi benar-benar lebih merupakan perwujudan dari keinginan dan tekad saya untuk terus belajar menulis di setiap waktu dan kesempatan, dan blog ini adalah salah satu media nya…

Dan saya juga berharap semoga melalui blog ini saya dan teman-teman blogger lainnya bisa saling berbagi dan bertukar fikiran tentang berbagai hal yang bermanfaat, menarik dan juga bernilai tentunya… Amiin.


Salam
Rita Susanti


7 comments:

  1. Assalamualaikuuum...Ritaaaaaaaaaaaa..

    Wah senengnya ada temen yang bikin blog juga hehe..
    Msh berkutat dengan audit ??? huhuhu... mantaf deh.. usul niy, ceritain dong kisah2 harian auditor Ta, supaya jadi referensi buat temen2 yang mo jadi auditor atau juga referensi untuk klien menghadapi auditor kqkkqkqk...

    Sukses yaaaaaaaa...

    ReplyDelete
  2. Waalaikumsalam Wr Wb.

    He he he iya nih Guh masih berkutat di seputar lingkaran maut nya auditor, hikz….
    Yah mungkin supaya aku bisa belajar menjadi tough dulu kali yee, ....
    Eh ide menarik tuh;), tapi yang ada ntar setelah orang baca cerita kehidupannya auditor, dijamin deh para peminat auditor jadi menurun drastis he he he… Yah I know you’ve ever felt that condition, right !!?

    Sukses juga Guh...

    ReplyDelete
  3. semoga tekadnya tercapai . selamat datang di dunia maya ini yang penuh keindahan dan kelucuan .pokoknya lucu dah.tapi juga penuh keseriusan

    ReplyDelete
  4. Amiin, makasih kak...iya betul banget tuh, saya sering deh tertawa sendiri atau pun terkadang terharu dan sampai menangis ketika membaca tulisan dan komentar2 sahabat blogger sekalian...
    Jadi meskipun berada sendiri di kamar kosan tetapi serasa selalu ada sahabat yang menemani:)

    ReplyDelete
  5. is speedily Links london Chainsapproaching and men across the earth will start stress out about it. links of london sweetie bracelet Choosing a Valentine's Gift can be somewhat grueling, friendship bracelets especially if she and you are entirely close and all you want to do is dash her sympathy during this unusual reason. links of london uk All you necessity is some planning, the little thoughts, and a whole lot of honey. links of london silver If you are mystified for an idea for the Valentines Day gift now then why not ponder a discount links of london section of .Links Of London Bracelet is the classic and thoughtful gift to believe, links of london bracelet sale however, this is regularly above people's budgets. When selecting cheap links of london bracelet Bracelet get something that she will like, attire and show off to her links. links of london bracelet uk If she never wears jewels then bountiful her a wristlet is a very discount links of london bracelets risky and inadvisable gift.

    ReplyDelete
  6. When UGG Classic Tall moment in pandora jewelry time buy Pandora pertains find discount pandora expensive jewelry regarding pandora 2010 Mother you'll notice pandora sale engagement rings is among the actual
    Pandora Bangles ideal presents you can actually produce your mother. You Beads Bangles can find explanation Pandora Bangles Sale why folks should display his or her's mother's UGG Classic Tall bracelets with gifts. A birthday and mom's birthday are usually a couple of the extremely Pandora bracelet difficult times Beads bracelets to be able to opt for the surprise for buy pandora bracelets the purpose of mommy, bracelets is usually something you mom will pandora bracelets and charms forever want in addition to clothing. The many you will discover six handy pandora bracelets sale techniques for purchasing discount pandora bracelets the best Single parent's expensive jewelry.

    ReplyDelete
  7. Silver wedding bands pandora sale are an excellent pandora jewellery uk choice if you want pandora shop a ring that is affordable, long-lasting pandora 2010 and available in a number pandora jewelry of styles. If you are looking pandora earrings for a great selection of men's silver wedding discount pandora earrings rings in a variety of designs, then the best buy pandora earrings place to go is online. Most “brick and mortar” jewelers only pandora earrings uk sell wedding bands made from gold and platinum, but online jewelry stores pandora earrings silver recognize that their sales rely on customer demand. To find the perfect band for you, check the selection of silver wedding rings for men and compare prices online.

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin